Beady perler

  449,00 kr.
  Inkl. moms

  KOM GODT I GANG MED BEADY

  Beady er en helt ny måde at lege med dine HAMA perler. Vi har kombineret den kreative perleleg med digitale muligheder.

  Hent vores gratis Beady app. Her finder du hundredevis af seje og flotte motiver.

  Placer vores unikke Beady perleplader oven på din tablet eller mobil. Beady perleplader har gennemlysningseffekt. Motiverne ses igennem pladerne og dine perler lægges direkte oven på din tablet eller mobil.

  Store som små kan nemt lave de mest fantastiske mønstre..

   

  PERLER PÅ EN NY MÅDE

  Beady er en helt ny måde at lege med perler, både for børn og voksne. Oplev magien og kombiner den analoge leg med de digitale muligheder.

   

  HUNDREDEVIS AF DESIGNS

  Download den gratis Beady app til tablet eller mobil og få adgang til hundredevis af mønstre - også de gratis af slagsen. Der kommer løbende nyheder fra vores seje perledesignere.

   

  NEMT FOR ALLE

  Placér Beady perlepladerne på en tablet eller mobil og piggene lyser op der hvor perlerne skal lægges, så det er nemt at være kreativ og lave de sværeste mønstre fra Beady appen - helt uden hjælp fra voksne.

   

  TIL MOBIL OG TABLET

  De smarte Beady perleplader er udviklet til at placere på tablet og mobil. Uanset hvilket device I bruger, kan I lave motiverne så store, som I har lyst til, fordi pladerne nemt kan klikkes sammen efterfølgende.

   

  STEP BY STEP-GUIDE

  Kombinationen af tablet og Beady perleplader gør selv de største og mest nuancerede mønstre fra Beady appen nemme at lægge. Lad kreativiteten få frit spil, enten sammen eller hver for sig.

   

  SKRIDSIKKER BEADY PLADE

  Beady perlepladernes bagside er skridsikker, så de altid ligger helt perfekt på både mobil og tablet. Det gør det nemt for både små og store fingre at holde styr på pladerne.

   

  PERLERNE SIDDER BEDRE

  Som noget helt nyt har vi sørget for, at perlerne sidder godt fast på Beady perlepladen. På den måde kommer I helt i mål uden alt for mange ærgrelser, hvis pladen får et lille skub undervejs.

  Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

  No customer reviews for the moment.