Liste over varer efter mærke Maj dukker

Maj dukker fra Spainien de er så smukke og økologiske. Det er en skøn verden af dukker i alle størrelser.

 

MUÑECAS ANTONIO JUAN 

 

Blev ”født” i 1958 i byen Onil, cirka 45 km fra den spanske ferieby Alicante.

Det startede som et lille familie foretagende som med tiden, over tre generationer har udviklet sig til et af verdens førerende dukke producent med miljø og økologi i front.

  

 

MILJØ

 

Hos Muñicas Antonio Juan er vi stolte af at være det første firma i legetøjsbranchen der har opnået at modtage ”Zero Vaste Certification” for at genbruge mere end 90% af vores produktions affald. Denne godkendelse er resultatet af vores nye strategi, der blev startet i 2019. med det mål at opnå 100% genbrug, og placere Antonio Juan som en bæredygtig virksomhed i den cirkulære økonomi.

 

Med denne arbejdsfilosofi ønsker vi at inspirere til skabelsen af legetøj, som ikke efterlader et skadeligt miljø; men en bedre verden for vores børn. 

 

 

ØKOLOGI

 

Muñicas Antonio Juan er en af de første producenter i legetøjsbranchen, som har introduceret organisk bomuld i tøjet til vores kreationer. Som producent af dukker er vi ansvarlige for at tilvejebringe et sikkert og sundt miljø for børnene, samtidig med at vi forpligtiger os til at efterlade en mere bæredygtig verden. Frugten af denne filosofi starter med denne kollektion, der er designet med respekt for miljøet og for helbredet hos vores små…

 

Vores organiske bomulds mærke ”Organic Cotton” garanterer at vores dukketøj er fremstillet af organisk bomuld, fra organiske bomulds planter, fri for pesticider, hånd plukket og bearbejdet uden brug af kemikalier med bæredygtighed, kreativitet og kvalitet til gavn for vores børn og denne planet!

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)