Kreativ Multi Tusch

139,00 kr.
Inkl. moms

Vandbaseret, ikke-permanent akryltusch med mættede farver og fast filtspids. Du kan bruge den på sten, papir, lærred, glas, porcelæn, plastik, træ, pap og metal. Er nem at vaske af fingrene.

Med vores kreative multi tusch kan du tegne på næsten alle overflader – og for børn er det den perfekte tusch til kreative aktiviteter. Tuschen er nemlig ikke-permanent – og er derfor nem at vaske af huden med lidt vand og sæbe. Farverne er dog rimelig vandbestandige, når de er tørre, hvilket er en kæmpe fordel, hvis I maler på sten. Desuden har tuschen en fast filtspids, som gør den nem at farvelægge med. Bemærk: Opbevar liggende med låg – men hvis tippen tørrer ud, kan du prikke den på papiret, indtil farven løber ned i tippen igen.

Brug fx tuschen til at dekorere sten – eller til at male billeder med farver i lag på lag. Husk på, at farverne skal tørre. Det er derfor en god træning af tålmodigheden, hvis I lige lader stenene ligge 1-2 min, inden I vender dem om og maler videre på den anden side

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

No customer reviews for the moment.